eTwinning Varsaydım ki Projesi kapsamında öğrencilerimiz Ekolojik Ayak İzlerini hesaplayıp gelecek içi söz verdiler.

Okulumuzda yürütmekte olduğumuz eTwinning projelerimiz kapsamında öğrencilerimiz Mart ayında proje ortaklarımızla iş birliği içinde çeşitli çalışmalar yaptılar.

Ramazan ayı maddi ve manevi birçok güzelliklerin bir arada yaşandığı,  duygu ve hissiyatında öne çıktığı mübarek bir aydır. Rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazan ayı dini açıdan taşıdığı önemle birlikte insanlar arasında sosyal açıdan da yardımlaşma ve dayanışmanın en yüksek olduğu aydır. Bu ayda okulumuz öğrencileri eTwinning Kutsal Mekanlar Projesi kapsamında çeşitli etkinlikler yaptılar.

"Varsaydım ki" ve "Kutsal Mekanlar" eTwinning Projelerimiz kapsamında öğrencilerimiz web2 araçlarını kullanarak proje logolarını oluşturdular.

Mrt

Kutsal Mekanlar eTwinning Projesi kapsamında proje tanıtım ve öğrenci tanışma toplantısı yapıldı.

Mrt

eTwinning VARSAYDIM Kİ Projesi kapsamında 22 Mart Dünya Su Günü'nde öğrencilerimiz proje ortaklarımızla iş birliği içinde çeşitli çalışmalar yaptılar.

Mrt

Varsaydım ki eTwinning projesi kapsamında 09/03/2022 tarihinde proje tanıtım ve öğrenci tanışma toplantısı yapıldı.

Okulumuzda yürütülmekte olan eTwinning projeleri hakkında bilgi vermek amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Zakir OKULMUŞ'u ziyaret ettik.

eTwinning "The Stars That Make Us Shine/Parlamamızı Sağlayan Yıldızlar" Projesi kapsamında öğrencilerimiz katılım sertifikalarını aldılar.

The stars that make us shine/Parlamamızı Sağlayan Yıldızlar Projesi kapsamında hazırladığımız broşürümüzün dağıtımını yaptık.

eTwinning "The Stars That Make Us Shine" Projesi kapsamında öğrencilerimiz, geleceğimize ışık tutan öncü şahsiyetlerimizi tanıtan broşür ve e-dergi hazırladılar.

eTwinning Divan Şiiri ve Izdırap Şairi Fuzuli Projesi kapsamında proje katılım belgeleri okul proje koordinatörümüz Aydın DEMİR tarafından öğrencilerimize verildi. Öğretmen, öğrenci ve velilerimize projeye verdikleri katkıdan dolayı teşekkür ederiz.

Değerlerimle Varım Projesi kapsamında öğrencilerimiz proje katılım belgelerini teslim aldılar. Proje koordinatörümüz ve okul müdür yardımcımız Selçuk İLERİ öğrencilere katılım belgelerini verip tebrik etti.