DÖGM KTS MAYIS 2023 ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNE YÖNELİK TEKNOLOJİ, İNTERNET VE SOSYAL MEDYA BAĞLAMINDA E-BAĞIMLILIK SORUNU VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ KAPSAMINDA BİLGİ PAYLAŞIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

DÖGM KTS 2023 NİSAN AYI ÖĞRENCİ MESLEKİ GELİŞİM ALANI ETKİNLİKLERİ BÜNYESİNDE ÖĞRENCİLERİMİZ RAMAZAN AYI BOYUNCA İLÇEMİZ CAMİLERİNDE MUKABELE OKUDULAR VE TERAVİH NAMAZI KILDIRDILAR.

Sayın Velimiz;

Okulumuz Halit Tokul Anadolu İmam Hatip Lisesi 2022-2023 Eğitim öğretim yılı Okul Aile Birliği yıllık olağan genel kurul toplantısı 26/10/2022 Çarşamba günü Saat 12:45'te okulumuzda yapılacaktır.

Eğitim-Öğretimde başarıyı artırıcı çalışmalarımıza okul aile arasındaki bağları güçlendirici, birlik ve beraberlik içinde yavrularımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlamada sizlerin görüş ve düşüncelerinden yararlanmak istiyoruz.

Gündem maddelerini görüşmek üzere belirtilen gün ve saatte okulumuza teşrifinizi bekler saygılar sunarım.

Serkan UTANGAN

Okulumuzda yürütülmekte olan eTwinning projeleri hakkında bilgi vermek amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Zakir OKULMUŞ'u ziyaret ettik.

2021 - 2022 eğitim öğretim yılında okulumuzda yürüttüğümüz Varsaydım ki / I Suppose That ve Kutsal Mekanlar isimli eTwinning Projeleri kapsamında öğrencilerimiz proje katılım belgelerini teslim aldılar. Okul Müdürümüz Serkan UTANGAN öğrencilerimize katılım belgelerini verip tebrik etti.

Okulumuzda yürütmekte olduğumuz eTwinning projelerimiz kapsamında öğrencilerimiz Nisan ayında proje ortaklarımızla iş birliği içinde çeşitli çalışmalar yaptılar.

Öğrencilerimiz Kutsal Mekanları tanıtmak amacıyla proje panosu hazırladılar.

eTwinning Kutsal Mekanlar Projesi kapsamında Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Burak DEMİRTÜRK  tarafından öğrencilerimize Siber Güvenlik Semineri düzenlendi

eTwinning Varsaydım ki Projesi kapsamında öğrencilerimiz Ekolojik Ayak İzlerini hesaplayıp gelecek içi söz verdiler.