MANİSA / KULA - Halit Tokul Anadolu İmam Hatip Lisesi

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN ZAKİR OKULMUŞ'U ZİYARET EDEREK PROJELERİMİZ HAKKINDA BİLGİ VERDİK

Okulumuzda yürütülmekte olan eTwinning projeleri hakkında bilgi vermek amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Zakir OKULMUŞ'u ziyaret ettik.

Okulumuzda yürütmekte olduğumuz "Varsaydım ki / I Suppose That" ve "Kutsal Mekanlar" eTwinning Projeleri kapsamında proje koordinatörü öğretmenimiz Selçuk İLERİ tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Zakir OKULMUŞ'u ziyaret ettik.

Projelerimiz kapsamında yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi verdik ve proje ürünlerimizin örneklerini İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Zakir OKULMUŞ'a sunduk.

Kula İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ve sayın Zakir OKULMUŞ'a proje çalışmalarımızda her daim destekçimiz olmalarından dolayı çok teşekkür ederiz.

09-05-202209-05-2022

Yayın: 09.05.2022 - Güncelleme: 09.05.2022 16:29 - Görüntülenme: 935