MANİSA / KULA - Halit Tokul Anadolu İmam Hatip Lisesi

ETWİNNİNG KUTSAL MEKANLAR PROJESİ KAPSAMINDA PROJE TANITIM TOPLANTISI YAPILDI.

Kutsal Mekanlar eTwinning Projesi kapsamında proje tanıtım ve öğrenci tanışma toplantısı yapıldı.

eTwinning  Kutsal Mekanlar Projesi kapsamında proje tanıtım ve öğrenci tanışma toplantısı yapıldı. Projemizde farklı dinlere ait kutsal mekanlar tanıtılacaktır. Bunu yaparken oluşturulan karışık okul takımları ile 3 farklı grup 5 farklı dine ait kutsal mekanları tarihi, coğrafi, dini ve kültürel  özellikleri gibi farklı alanları ile ele alacak. Tanıtımlarda farklı dinler olsa da hepsinde bahsedilen ortak değerler ele alınacaktır.

Kutsal Mekanları tanıtma ve dini değerler hakkında farkındalığı artırma düşüncesi ile yola çıkılan projede öğretmen ve öğrenciler tanışırken proje etkinlikleri konusunda önerilerde bulunup görev paylaşımı yaptılar.

Yayın: 30.03.2022 - Güncelleme: 30.03.2022 16:38 - Görüntülenme: 685