Mrt

18 Mart 2024 itibariyle 2. dönem ortak sınavlarımız başlıyor. Tüm Öğrencilerimize başarılar dileriz

Sayın Velimiz;

Okulumuz Halit Tokul Anadolu İmam Hatip Lisesi 2023-2024 Eğitim öğretim yılı Okul Aile Birliği yıllık olağan genel kurul toplantısı 30/10/2023 Pazartesi günü Saat 12:30'da okulumuzda yapılacaktır.

Eğitim-Öğretimde başarıyı artırıcı çalışmalarımıza okul aile arasındaki bağları güçlendirici, birlik ve beraberlik içinde yavrularımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlamada sizlerin görüş ve düşüncelerinden yararlanmak istiyoruz.

Gündem maddelerini görüşmek üzere belirtilen gün ve saatte okulumuza teşrifinizi bekler saygılar sunarım.

Serkan UTANGAN