Halit Tokul Anadolu İmam Hatip Lisesi

Belgegeçer : 0236 816 18 48
WEB http://halittokulanadoluihl.meb.k12.tr
Adres : 4 EYLÜL MAHALLESİ KURTULUŞ CADDESİ NO70 KULA/MANİSA POSTA KODU45170
VİZYON : Kula halkının; gençlerinin eğitimini gerçekleştirmek için yarıştıkları, teknolojiyi kullanan ayrıcalıklı ve mutlu bir okul toplumu olmaktır. Kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen ve problemlere çözüm üretebilen bireyler yetiştirmektir. İstiyoruz ki… Okulumuzda öğrenme, temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki… Okulumuzda her veli, öğrencisine sosyal, kültürel ve öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İstiyoruz ki… Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. İstiyoruz ki… Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
MİSYON : Türk Milli Eğitimi ve İmam Hatip Liselerinin Genel Amaçları doğrultusunda hem mesleğe hem de Yüksek öğretime hazırlayıcı programlar uygulayarak öğrencileri İmam Hatiplik ve Kur’an Kursu öğreticiliği gibi dini hizmetlerin yerine getirilmesi için lise seviyesinde yetiştirmek, eğitim vermektir. İnanıyoruz ki… Öğrencileri öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir.
BAŞARILAR :
Yerleşim Yeri : 4 EYLÜL MAHALLESİ KURTULUŞ CADDESİ NO:70 KULA -MANİSA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : MERKEZDE
Kontenjan Bilgileri : 68
Sportif Etkinlikler : ÇİM HOKEYİ TAKIMI FUTBOL TAKIMI VOLEYBOL TAKIMI MASA TENİSİ TAKIMI
Bilimsel Etkinlikler : TUBİTAK PROJELERİ
Proje Çalışmaları : DİN ÖĞRETİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PROJELERİ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ(SADAKA TAŞI)
Diğer Hususlar : HALI SAHA