Halit Tokul Anadolu İmam Hatip Lisesi

4 EYLÜL MAHALLESİ KURTULUŞ CADDESİ NO70 KULA/MANİSA POSTA KODU 45170
Vizyon
Kula halkının; gençlerinin eğitimini gerçekleştirmek için yarıştıkları, teknolojiyi kullanan ayrıcalıklı ve mutlu bir okul toplumu olmaktır. Kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen ve problemlere çözüm üretebilen bireyler yetiştirmektir. İstiyoruz ki… Okulumuzda öğrenme, temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki… Okulumuzda her veli, öğrencisine sosyal, kültürel ve öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İstiyoruz ki… Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. İstiyoruz ki… Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
Misyon
Türk Milli Eğitimi ve İmam Hatip Liselerinin Genel Amaçları doğrultusunda hem mesleğe hem de Yüksek öğretime hazırlayıcı programlar uygulayarak öğrencileri İmam Hatiplik ve Kur’an Kursu öğreticiliği gibi dini hizmetlerin yerine getirilmesi için lise seviyesinde yetiştirmek, eğitim vermektir. İnanıyoruz ki… Öğrencileri öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir.
KALORİFERLİ
ARAPÇA-İNGİLİZCE
YAYA VE BELEDİYE OTOBÜSÜYLE
4 EYLÜL MAHALLESİ KURTULUŞ CADDESİ NO:70 KULA -MANİSA