SERKAN UTANGAN - OKUL MÜDÜRÜ

1980 yılında Selendi İlçesi Halılar Köyünde doğdu. İlkokulu 1990 yılında köyünde bulunan ilkokulda, ortaokul ve lise öğrenimini Selendi İmam Hatip Lisesinde tamamladı. 1996 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesine girdi ve 2001 yılında mezun oldu. 08.09.2004 yılında Antalya Korkuteli İmam Hatip Lisesine Arapça Öğretmeni olarak atandı.

2008 Ağustos ayında Manisa Kula Halit Tokul İmam Hatip Lisesine atandı. 2020 yılında Uşak Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Yönetimi-Denetimi alanında Yüksek Lisans Eğitimini tamamladı. Kula Halit Tokul Anadolu İmam Hatip Lisesinde Arapça Öğretmeni, Müdür Yardımcısı, Müdür Başyardımcısı ve 07.09.2020 tarihinden bu yana da Okul Müdürü olarak görev yapmaktadır. Serkan UTANGAN evli ve 2 çocuk babasıdır.