VARSAYDIM Kİ PROJESİ

İklim değişikliliğinin ekosistem üzerindeki etkilerinin farkındalığını artırma düşüncesi ile yola çıktığımız bu projede;
Ortaklarımızın bulunduğu bölgelerdeki ekosistemlerin öncesi ve sonrası fotoğrafları çekilmesi, geri dönüşüm çalışmaları ve varsaydım ki etkinlikleri ile paylaşımlar yapılacak bir projedir

- Karbondioksit salınımını azaltmak,
- Su tüketimini azaltmak,
- Doğal yaşama özendirmek,
- Çevre koruma bilincinin sağlanmak,
- Doğa sevgisi kazandırmak,
- Akran iletişimini artırmak.
- Öğrencilerimizin olumlu davranışlar edinmesini sağlamak,
-iklim değişikliğinin azaltılması için gerekli tedbirlerin alınması sağlayarak ekosistemlerin ve dünyanın geleceğinin kurtarılmasına katkıda bulunmayı hedeflemekteyiz.

- Su okuryazarlığı bilinci oluşturulacak.
- Karbon ayak izinin azaltılması sağlanacak.
- Doğaya zarar veren tek kullanımlık plastiklerin çevreyi kirletmesi engellenecek.
- Çevreyi koruma bilinci ve gerekliliği fotoğraf sergisi ile sağlanacak.
- Ortak karar verilen sosyal medya sayfası oluşturularak tanıtımlar paylaşılacak. -- TwinSpace üzerinden paylaşımlar ve iletişim esas olacak.
- Sosyal çalışmaların yani sıra uygun Web 2.0 araçları ile de çalışmalar ve tanıtımlar ortaya konulacak, iş birliği içerisinde çalışmalar sürdürülecek. Ortak ürüne ortaklar ile karar verilecek.

07-03-2022

Yayın: 07.03.2022 - Güncelleme: 07.03.2022 15:41 - Görüntülenme: 827