MANİSA / KULA - Halit Tokul Anadolu İmam Hatip Lisesi

Etiket Sonuçları: şiir

Haz

KTS 2023 MAYIS AYI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZE KİTAP OKUMA ALIŞKANLIĞI KAZANDIRMAK AMACIYLA  , OKULUMUZUN ÇEŞİTLİ BÖLÜMLERİNDE "KİTAP OKUMA" KÖŞELERİ OLUŞTURDUK.KİTAP OKUMA KONUSUNDA FARKINDALIK OLUŞTURMAK İÇİN ŞİİR DİNLETİLERİ , İLAHİ DİNLETİLERİ DÜZENLEDİK.KÜTÜPHANEMİZİ BİLGİSAYARLARLA DESTEKLEDİK.

Haz

Okulumuzda yürütülmekte olan eTwinning projeleri hakkında bilgi vermek amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Zakir OKULMUŞ'u ziyaret ettik.

Haz

eTwinning Divan Şiiri ve Izdırap Şairi Fuzuli Projesi kapsamında proje katılım belgeleri okul proje koordinatörümüz Aydın DEMİR tarafından öğrencilerimize verildi. Öğretmen, öğrenci ve velilerimize projeye verdikleri katkıdan dolayı teşekkür ederiz.

May

eTwinning Divan Şiiri ve Izdırap Şairi Fuzuli Projesi kapsamında öğrencilerimiz proje ortaklarımızla iş birliği içinde çeşitli çalışmalar yaptılar.

Nis