Etiket Sonuçları: yıldızlar

Okulumuzda yürütülmekte olan eTwinning projeleri hakkında bilgi vermek amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Zakir OKULMUŞ'u ziyaret ettik.

eTwinning "The Stars That Make Us Shine/Parlamamızı Sağlayan Yıldızlar" Projesi kapsamında öğrencilerimiz katılım sertifikalarını aldılar.

The stars that make us shine/Parlamamızı Sağlayan Yıldızlar Projesi kapsamında hazırladığımız broşürümüzün dağıtımını yaptık.

eTwinning "The Stars That Make Us Shine" Projesi kapsamında öğrencilerimiz, geleceğimize ışık tutan öncü şahsiyetlerimizi tanıtan broşür ve e-dergi hazırladılar.

The Stars That Make Us Shine" eTwinning Projesi kapsamında öğrencilerimiz çalışmalara devam ediyor.

eTwinning "The Stars That Make Us Shine" Projesi kapsamında yapılan toplntıda mayıs ayında yapılacak faaliyetler görüşüldü.