Etiket Sonuçları: belge

Ekm

OKULUMUZDA BU HAFTA BOYUNCA YAPTIĞIMIZ MESLEKİ YARIŞMALAR VE CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI MÜNASEBETİYLE LİSELER ARASI BİLGİ YARIŞMASINA KATILAN VE DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZE KATILIM/BAŞARI BELGELERİNİ VE ÖDÜLLERİNİ VERDİK.

2021 - 2022 eğitim öğretim yılında okulumuzda yürüttüğümüz Varsaydım ki / I Suppose That ve Kutsal Mekanlar isimli eTwinning Projeleri kapsamında öğrencilerimiz proje katılım belgelerini teslim aldılar. Okul Müdürümüz Serkan UTANGAN öğrencilerimize katılım belgelerini verip tebrik etti.

eTwinning Divan Şiiri ve Izdırap Şairi Fuzuli Projesi kapsamında proje katılım belgeleri okul proje koordinatörümüz Aydın DEMİR tarafından öğrencilerimize verildi. Öğretmen, öğrenci ve velilerimize projeye verdikleri katkıdan dolayı teşekkür ederiz.